Takrenner

Vi leverer og monterer takrenner av forskjellige materialer:

Aluminium

Vår leverandør av aluminiumsrenner er Grøvik verk

Grøvikrenna er et komplett takrennesystem som produseres av aluminium i fire varianter: T100, T120, T125 og T150. Den største, T150, brukes ved større takflater med stort nedslagsfelt, eller der det er langt mellom nedløpsrørene.

Alle fire typene kan leveres lakkert, dersom det er aktuelt med farge på renna. De forskjellige dimensjonene finnes i en rekke standardfarger på lager. Spesielle farger til prosjekter kan også leveres mot et tillegg i pris. Den ubehandla Grøvikrenna kan også males. Men aluminium trenger faktisk ingen overflatebehandling, da dette materialet selv bygger opp et beskyttende oksydbelegg mot korrosjon. Det er denne prosessen som etter noen år gir den matte, patinerte sølvfargen. I enkelte distrikt blir blank aluminium godkjent og foretrukket ved restaurering av gamle byggninger som hadde sinktakrenner tidligere. Ved kapping eller andre «sårskader», reparerer Grøvikrenna seg praktisk talt selv…!

Grøvikrenna er et velprøvet takrennesystem som i tillegg til god, brukervennlig design også er enestående når det gjelder holdbarhet og styrke. I tillegg er Grøvikrenna svært enkel å montere. Etter noen få, praktiske tips fra leverandøren din, kan du gjøre jobben selv!
kobberrenneKobber er eksklusivt og unikt. Det får med tiden en flott irr-grønne farge. Irr- overflaten gir samtidig kobberet god beskyttelse og lang levetid. På grunn av at kobberet er veldig værbestandig kan det også settes opp i  kystområder.
Sink
Plast

Vi leverer Plastmo Takrenner.

Plasttakrenner har gjennom mange år vært populære fordi de år etter år beholder det samme flotte utseende.
De tåler godt både luftforurensning, solens UV-stråler, streng kulde og salt i kystområder.

Plastmo plasttakrenner er utviklet til å fungere i det barske nordiske klimaet. Samtidig er takrennen kjennetegnet ved en enkel, sikker og hurtig skjøting og montering. Dette er egenskaper som med rette gjør Plastmo plasttakrenner til markedets sterkeste og sikreste takrenne på markedet. Den eneste takrennen med 25 års garanti.Både i forbindelse med nybygg og renovering er det ofte nødvendig med spesielle takrenneløsninger. Her er Plastmo spesiallist, vi har en lang rekke med spesialdeler. Plastmo  har utviklet et helt spesielt lim som ”sveiser” takrennen sammen. Limet kan brukes i regn og fuktig vær. Skjøtene er like sterke og tette som selve takrennen