Om Oss

I. Bjørø Kobber & Blikk er en moderne håndverksbedrift som strekker seg helt tilbake til 1902 da Ingebrigt Bjørø startet bedriften. Vi er for tiden 10 ansatte og holder til i moderne lokaler i Kolskogen Industriområde sentralt på Os i Vestland fylke. Her disponerer vi ca. 800m2 lokaler som inkluderer verksted og kontorlokaler. Det benyttes det nyeste av maskiner for platearbeid av ansatte med høy faglig kompetanse.

Av oppdrag utfører vi både små og store jobber innen blikkenslagerfaget der taktekking, fasadearbeid og ventilasjon er våre hovedfelt. Våre tjenester benyttes av det private,offentlige, arkitekter og private borettslag så vel som en rekke entreprenører i Bergen, Bjørnafjorden og Hordaland. I. Bjørø Kobber & Blikk er kjent for å levere varer og tjenester av god kvalitet til en fornuftig pris

Kompetanse og kvalitet

Våre medarbeidere etterstreber i ethvert oppdrag å levere produkter og tjenseter av høyeste kvalitet. Vi stiller høye krav til oss selv og våre leverandører for at du skal få gode tjenester til avtalt tid. Våre håndverkere er faglærte, dyktige og erfarne innenfor sitt fagfelt, med kompetanse til å løse store og små utfordringer i etthvert oppdrag. Vår brede sammensetning av fagpersoner med ulik spisskompetanse innen tømrer- og blikkenslagerfaget, gjør at vi kan se helheten i sammensatte utfordringer. Dette gir oss muligheten til å tilby våre kunder gode, tverrfaglige råd og tjenester. Bli bedre kjent med våre håndverkere nederst på siden.

  • Blikkenslager i arbeid
Møt våre medarbeidere

Jo Inge Bjørø

Daglig leder

Blikkenslager / Tømrer

jo-inge@bjoroblikk.no

Fredrik B. Pedersen

Blikkenslagermester

fp@bjoroblikk.no

Jostein Døsen

Prosjektleder

Blikkenslager / Automatiker

jd@bjoroblikk.no

Torgeir Skutlaberg

Prosjektleder

Tømrer

ts@bjoroblikk.no

John H. Lien-Magnussen

Administrasjon

jh@bjoroblikk.no

Egidijus Narbutas

Blikkenslager

Edvinas Jatkauskas

Blikkenslager

Espen Andersen

Blikkenslager

Vegard B. Bjørø

Lærling

Isak J. Aspevik

Lærling